Var med och tävla i sommar i Skulpturjakten!

Under Skulpturfestival 2019 kommer vi att genomföra en tävling under hela festivaltiden, där du kan vinna en unik skulptur av Carl Wellander! Priset du kan vinna är Cho-pang, en 14 cm hög skulptur i brons som enbart finns i ett exemplar. Det är också Cho-pang som kommer att leda dig till de olika skulpturerna i bildtävlingen.

Varannan fredag med början 10 maj, lägger vi upp en ledtrådsbild på vår FB-sida, delvis föreställande en av skulpturerna i utställningen runt om i Oxelösunds centrum och på Stjärnholm. Du deltar genom att hitta rätt skulptur, tar en selfie på dig och skulpturen, lägger upp din bild på Instagram med hashtaggarna #skulpturjakten #skulpturfestival och #oxls

Du kommer att behöva hitta minst 7 av de 10 skulpturer som är med i tävlingen för att ha en chans att vinna.  Vi vill gärna också att du ger oss en motivering till varför man bör göra ett besök i Oxelösund utöver Skulpturfestival 2019!

Tävlingen avslutas 20 september så du kommer att ha gott om tid att jaga skulpturer under sommaren!

Viktigt att tänka på: ditt Instagramkonto måste vara öppet under tävlingstiden, annars kan vi inte se att du har lagt upp bilder. Om du inte har ett Instagramkonto så går det utmärkt att maila oss bilder för att kunna delta i tävlingen. Du mailar dina bilder till skulpturjakten@skulpturfestival.se, senast 20 september. En jury kommer att utse vinnaren utifrån antal rätt hittade skulpturer och motivering före 28 september. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Frågor? Kontakta Carl Wellander, info@skulpturfestival.se, 0737-836 596

Lycka till!